Jablká svetlé

Nový produkt

Sušené jablká povzbudzujú peristaltiku (svalové kontrakcie hrubého čreva), pomáhajú telu zbaviť sa jedov a za pomoci kyseliny jablčnej rozkladajú zvyšky tukov v telesných bunkách.

Ak si sušené jablká dáme pred jedlom, pomôžu udržať našu hmotnosť na uzde.

Viac detailov

Dostupné

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 6 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 6 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,12 €.


6,10 €

6,10 € za kilogram

  • 1 kg

Pridať do obľúbených

Viac informácií

Sušené jablká svetlé obsahujú vitamín C, B6, fosfor, draslík a rad antioxidantov, ktoré chránia DNA v ľudských bunkách a znižujú tak riziko vzniku rakoviny, podobne ako množstvo vlákniny.

Quercetín, epikatechín a procyanidín B2 látky chránia mozog pred Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou.
Sušené jablká pomáhajú pri chudnutí a kontrole cholesterolu.

Sušené jablká

  • vďaka obsahu vitamínu C udržujú imunitný systém v kondícii, aby zneškodnil útočiace baktérie a vírusy
    Týka sa to aj voľných radikálov v podobe škodlivých ultrafialových lúčov a toxických látok zo životného prostredia
  • dezinfikujú ústnu dutinu
  • pravidelná konzumácia jabĺk pomáha liečiť pečeňové a žlčníkové ochorenia, reumatizmus, dnu a celkovo rýchlejšie sa zotaviť po chorobe
  • diabetici ocenia schopnosť jabĺk regulovať hladiny cukru v krvi
  • kyseliny v jablku regulujú kyslosť žalúdka
  • majú čistiacu schopnosť, ktorá sa prejaví predovšetkým pri zápche
  • kvercetín obsiahnutý v jablku zabraňuje tvorbe rakovinových buniek
  • pektín v jablkách zase znižuje hladinu cholesterolu a chráni tak žily a tepny pred kôrnatením
  • chránia mozog pred Alzheimerom a Parkinsonom
  • horúca šťava z jabĺk rozpúšťa a reguluje hlieny, je účinná proti horúčke
  • jablkové pyré slúži ako liek pri žalúdočných a črevných kataroch, najmä u malých detí
  • podusené jablká zmiešané s olivovým olejom sa odporúča prikladať na zle sa hojace rany

 

Ďalšie účinné látky obsiahnuté v sušených jablkách sú pektín, celulóza, nenasýtené tuky, kvercetín (prírodné antihistaminikum), rad antioxidantov, fruktóza

Jedno stredne veľké neolúpané jablko obsahuje 0.47g bielkovín, 95 kalórií, 4.4g vlákniny.

Minerály:
Draslík - 195mg
Fosfor - 20 mg
Horčík - 9mg
Mangán - 0.064mg
Meď - 0.049mg
Sodík - 2mg
Vápnik - 11mg
Zinok - 0.07mg
Železo - 0.22mg
   Vitamíny:
Kyselina listová - 5µg
Kyselina pantoténová - 0.111mg
Niacín - 0.166mg
Vitamín A - 98 IU
Vitamín B1 (tiamín) - 0.031mg
Vitamín B2 (riboflavín) - 0.047mg
Vitamín B6 - 0,075 mg
Vitamín C - 8.4mg
Vitamín E - 0.33mg
Vitamín K - 4µg

Najviac výživných látok sa nachádza v jablkovej šupke, preto jablká konzumujte neošúpané.
Krajina pôvodu Poľsko

Recenzie

Napísať recenziu

Jablká svetlé

Jablká svetlé

Sušené jablká povzbudzujú peristaltiku (svalové kontrakcie hrubého čreva), pomáhajú telu zbaviť sa jedov a za pomoci kyseliny jablčnej rozkladajú zvyšky tukov v telesných bunkách.

Ak si sušené jablká dáme pred jedlom, pomôžu udržať našu hmotnosť na uzde.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, objednali tiež: