Nový produkt
Raž (český názov žito-vychádza zo slova "život", "žiť") je silná a odolná obilnina
Tí, čo konzumujú raž majú veľmi odolný imunitný systém, sú húževnatí, pevní, silní
Raž obsahuje asi 70% sacharidov, 9-15 % bielkovín, 1,5 % tuku, vlákninu a veľa minerálnych prvkov (draslík, fosfor, železo, síru, fluór)
Celozrnná ražná múka blahodarne pôsobí na činnosť čriev, proti zápche, hemoroidom, nádorom
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 4 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,12 €.
Ražné vločky (opekané, instantné)
Raž (český názov žito-vychádza zo slova "život", "žiť") je silná a odolná obilnina
Tí, čo konzumujú raž majú veľmi odolný imunitný systém, sú húževnatí, pevní, silní
Raž obsahuje asi 70% sacharidov, 9-15 % bielkovín, 1,5 % tuku, vlákninu a veľa minerálnych prvkov (draslík, fosfor, železo, síru, fluór)
Celozrnná ražná múka blahodarne pôsobí na činnosť čriev, proti zápche, hemoroidom, nádorom
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Ražné vločky triedy PREMIUM sú získané lisovaním celého zrna a podrobené tepelnému spracovaniu.
Takéto ražné vločky nevyžadujú tepelnú úpravu ani zalievanie teplým nápojom - môžu byť priamo pridané do jogurtu, zimného mlieka alebo zakysanky.
Ražné instantné vločky sú chrumkavé a jemné a vďaka tomu, že sú opekané, majú nezameniteľnú chuť a arómu.
Sú to vločky získané neextrudovanou metódou.
Ražné instantné vločky sú bohatým zdrojom železa, horčíka, vápnika, sodíka, mangánu, kobaltu, medi, zinku, chrómu, fosforu, jódu, fluóru, draslíka, brómu a tiež vitamínov skupiny B a vitamínov skupiny E.
Ražné vločky majú protirakovinové účinky.
Vysoký obsah rozpustnej i nerozpustnej vlákniny robí z ražných vločiek pokrm, ktorý dokáže zasýtiť na dlhú dobu.
Dôvod je jednoduchý, pretože vláknina a komplexné sacharidy pôsobia ako stabilizátor glukózy.
Vláknina prospieva tráviacemu traktu, bojuje proti zápche a zúčastňuje sa na vyživovaní organizmu.
Konzumáciou ražných vločiek na raňajky sa vyhnete dopoludňajšiemu maškrteniu sladkostí, ktoré sú zdrojom jedu s názvom biely cukor.
Pravidelná konzumácia ražných vločiek pozitívne ovplyvňuje hladinu cholesterolu v krvi prostredníctvom omega-3 nenasýtených mastných kyselín.
Omega-3 esenciálne kyseliny majú celý rad pozitívnych účinkov.
Ražné vločky zabraňujú vzniku krvných zrazenín a pôsobia protizápalovo.
Pomáhajú odstrániť menštruačné bolesti a sú pomocným prostriedkom pri pestovaní krásnej a zdravej pleti.
Ražné vločky sú oproti drahým prostriedkom na liečbu zdravotných problémov ľahko dostupným a lacným doplnkom liečby bez vedľajších účinkov.
Raž je tiež veľmi vhodná na nakličovanie.
Naklíčené zrnká majú v porovnaní s pšenicou sviežejšiu a šťavnatejšiu chuť.
Výborná je raž na pečenie chleba s kváskom, perníkov a cestovín.
Pražená raž je aj základom tmavej kávoviny (melty).
Ražné vločky sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nákypov či karbonátok.
Krajina pôvodu Poľsko
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Vďaka vysokému obsahu cukru sú ďatle vhodné...
Hrozno efektívne čistí tráviacu sústavu, mierne...
Kokos, tým že obsahuje správny tuk, pôsobí na...
Ibištek sušený
Šošovica obsahuje trikrát viac vápnika než...
Kešu oriešky zlepšujú kvalitu pokožky, vlasov a...
Sušené figy revitalizujú tráviacu sústavu, sú...
Pohánka je vďaka svojmu obsahu dokonca...
Slivky podporujú mentálnu sviežosť, zvyšujú...
Píniové orechy sú výborné pri liečbe nervových...