Nový produkt
Raž (český názov žito-vychádza zo slova "život", "žiť") je silná a odolná obilnina
Tí, čo konzumujú raž majú veľmi odolný imunitný systém, sú húževnatí, pevní, silní
Raž obsahuje asi 70% sacharidov, 9-15 % bielkovín, 1,5 % tuku, vlákninu a veľa minerálnych prvkov (draslík, fosfor, železo, síru, fluór)
Celozrnná ražná múka blahodarne pôsobí na činnosť čriev, proti zápche, hemoroidom, nádorom
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Zakúpením tohto produktu môžete získať až 1 vernostný bod. Za obsah košíku získate celkom 1 vernostný bod , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,03 €.
Ražné otruby (žitné)
Raž (český názov žito-vychádza zo slova "život", "žiť") je silná a odolná obilnina
Tí, čo konzumujú raž majú veľmi odolný imunitný systém, sú húževnatí, pevní, silní
Raž obsahuje asi 70% sacharidov, 9-15 % bielkovín, 1,5 % tuku, vlákninu a veľa minerálnych prvkov (draslík, fosfor, železo, síru, fluór)
Celozrnná ražná múka blahodarne pôsobí na činnosť čriev, proti zápche, hemoroidom, nádorom
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Vysoký obsah rozpustnej i nerozpustnej vlákniny robí z ražných vločiek pokrm, ktorý dokáže zasýtiť na dlhú dobu.
Dôvod je jednoduchý, pretože vláknina a komplexné sacharidy pôsobia ako stabilizátor glukózy.
Vláknina prospieva tráviacemu traktu, bojuje proti zápche a zúčastňuje sa na vyživovaní organizmu.
Konzumáciou ražných vločiek na raňajky sa vyhnete dopoludňajšiemu maškrteniu sladkostí, ktoré sú zdrojom jedu s názvom biely cukor.
Pravidelná konzumácia ražných vločiek pozitívne ovplyvňuje hladinu cholesterolu v krvi prostredníctvom omega-3 nenasýtených mastných kyselín.
Omega-3 esenciálne kyseliny majú celý rad pozitívnych účinkov.
Ražné vločky zabraňujú vzniku krvných zrazenín a pôsobia protizápalovo.
Pomáhajú odstrániť menštruačné bolesti a sú pomocným prostriedkom pri pestovaní krásnej a zdravej pleti.
Ražné vločky sú oproti drahým prostriedkom na liečbu zdravotných problémov ľahko dostupným a lacným doplnkom liečby bez vedľajších účinkov.
Raž je tiež veľmi vhodná na nakličovanie.
Naklíčené zrnká majú v porovnaní s pšenicou sviežejšiu a šťavnatejšiu chuť.
Výborná je raž na pečenie chleba s kváskom, perníkov a cestovín.
Pražená raž je aj základom tmavej kávoviny (melty).
Ražné vločky sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nákypov či karbonátok.
Krajina pôvodu Poľsko
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Sezamové semienka obsahujú polynenasýtené...
Ľanové semienka sú zložené zo 42 % tukov a 28 %...
Ovsené otruby obsahujú proteíny, vitamíny...
Šošovica obsahuje trikrát viac vápnika než...
Fazuľa mungo - prevencia na rakovinu a iné...
"Chia" je mayské slovo pre "sila" CHIA...
Tekvicové jadierka dodajú telu potrebné...
Fazuľa čierna je dôležitý zdroj bielkovín a...