Nový produkt
Ovsené vločky obsahujú proteíny, vitamíny skupiny B, vitamín E, zinok, selén, železo, meď, mangán a horčík.
Kvalitou a kvantitou proteínov ovsené vločky ďaleko prevyšujú pšenicu.
Ovos obsahuje rozpustnú i nerozpustnú vlakninu. Obsah vlákniny v ovse je väčší ako v iných obilninách.
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Zakúpením tohto produktu môžete získať až 3 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 3 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,09 €.
Ovsené vločky bezlepkové
Ovsené vločky obsahujú proteíny, vitamíny skupiny B, vitamín E, zinok, selén, železo, meď, mangán a horčík.
Kvalitou a kvantitou proteínov ovsené vločky ďaleko prevyšujú pšenicu.
Ovos obsahuje rozpustnú i nerozpustnú vlakninu. Obsah vlákniny v ovse je väčší ako v iných obilninách.
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Vločky triedy PREMIUM/Instant sú získané lisovaním celého zrna a podrobené tepelnému spracovaniu.
Tieto vločky nevyžadujú tepelnú úpravu ani zalievanie teplým nápojom - môžu byť priamo pridané do jogurtu, zimného mlieka alebo zakysanky.
Sú chrumkavé a jemné a vďaka tomu, že sú opekané, majú nezameniteľnú chuť a arómu.
Sú to vločky získané neextrudovanou metódou.
Ovsené instantné vločky sú bohatým zdrojom vitamínov E, PP, B1, B6 a tiež horčíka, selénu, vlákniny, zinku, vápnika a nenasýtených mastných kyselín.
Ovos je ďalšou z potravín, vhodných pre ľudí s potravinovou intoleranciou na pšenicu.
Niektoré štúdie poukazujú na fakt, že aj ľudia alergickí na glutén môžu tolerovať malé množstvá ovsa, či výrobkov z neho vyrobených.
Je to kvôli tomu, že ovos samotný neobsahuje glutén.
Obsahuje však proteíny, ktoré sú gluténu podobné, takže schopnosť tolerovať ovos pri celiakii MUSÍ byť posudzovaná individuálne.
Nutnou podmienkou ďalej je, že ovos musí byť čistý a finálny výrobok nesmie byť pri výrobnom procese kontaminovaný gluténom z iných obilnín.
To je mnohokrát len veľmi ťažko dosiahnuteľné.
Ovos je tvrdá obilnina bohatá na živiny a vlákninu. Dokáže prežiť aj v náročných podmienkach.
Je dostupný v rôznych formách počas celého roka a jeho používaním zvyšujeme nutričnú hodnotu mnohých jedál.
Ovsené vločky obsahujú proteíny, vitamíny skupiny B, vitamín E, zinok, selén, železo, medď, mangán a horčík.
Ovsené vločky obsahujú rozpustnú a nerozpustnú vlakninu, s oveľa vyšším obsahom ako v iných obilninách.
Ovos prospieva nášmu telu viacerými spôsobmi.
Ovsené vločky pridané do cesta, môžu ozvláštniť chuť chleba, pečiva, alebo koláčov. Pomocou ovsených vločiek zahustíme omáčku.
Ovsené vločky použíjeme aj ako plnivo do pomazánok, nátierok a pri príprave rôznych príloh.
Môžeme ovsené vločky pridať do plniek, ktorými plníme mäso a zeleninu.
Keď spomenieme raňajky, kto z nás by nepoznal ovsenú kašu, či musli? Ovos môžeme konzumovať aj surový, či len zaparený horúcou vodou.
Dlhým varením znižujeme nutričnú hodnotu ovsených vločiek a zároveň zvyšujeme ich glykemický index, takže by sa mali tepelne upravovať len tak dlho ako je nevyhnutné.
zdroj jedloakopriatel.sk
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Všeobecne známe sú účinky ľanového semena pri...
Nelúpané mandle majú vysoký obsah horčíka (ten...
Ibištek sušený
Mak siaty je bohatým zdrojom vápnika (obsahuje...
Marhule obsahujú kyselinu salicyovú, veľký...
Píniové orechy sú výborné pri liečbe nervových...
Slivky podporujú mentálnu sviežosť, zvyšujú...
Arašidy, ale aj arašidové maslo podporujú...
Sezamové semienka obsahujú polynenasýtené...
Originál himalájska prírodná soľ ružová, jemne...