Nový produkt
Ananás
-zlepšuje činnosť čriev, chráni ich pred baktériami a parazitmi, redukuje nafukovanie a zápchu
-zmierňuje zápaly a je mimoriadne účinný pri problémoch s kĺbmi
-znižuje opuchy a pôsobí proti nadmernému hromadeniu tekutín v tkanivách
-detoxikuje organizmus
-rozpúšťa usadeniny na stenách ciev
-urýchľuje rekonvalescenciu po úrazoch a zvyšuje fyzickú kondíciu
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 4 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,12 €.
Ananás v čokoláde [mliečnej]
Ananás
-zlepšuje činnosť čriev, chráni ich pred baktériami a parazitmi, redukuje nafukovanie a zápchu
-zmierňuje zápaly a je mimoriadne účinný pri problémoch s kĺbmi
-znižuje opuchy a pôsobí proti nadmernému hromadeniu tekutín v tkanivách
-detoxikuje organizmus
-rozpúšťa usadeniny na stenách ciev
-urýchľuje rekonvalescenciu po úrazoch a zvyšuje fyzickú kondíciu
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Ananás čistí črevá a vďaka enzýmu bromelín pomáha telu tráviť bielkoviny, urýchľuje spaľovanie tukov a zabraňuje tvorbe nového tuku.
Ananás obsahuje 12-18% cukrov, zväčša sacharózy, 0,3-0,8% kyselín, najmä citrónovú, jablčnú a vínnu, 0,2-0,5% bielkovín, 0,15% tukov, 0,5-1,2% vlákniny.
Z vitamínov v ananáse v čokoláde dominuje najmä vitamín C, beta-karotén, B2, B3, B6, kyselina listová.
Glutation obsiahnutý v ananáse chráni kyselinu askorbovú pred rozkladom, a preto sa napríklad v ananásovej šťave uloženej v chlade a tme takmer nemení obsah vitamínu C.
Z minerálov je v ananáse zaujímavý draslík, meď, železo a zinok.
Okrem týchto nutrične dôležitých látok obsahuje ananás enzýmy (proteolytický enzým bromelín a proteázu) podobné pepsínu a papaínu, ktoré napomáhajú tráveniu bielkovín.
Enzýmy sa pri teplotách zhruba nad 50 °C rozkladajú, takže takúto účinnosť má len surový ananás.
Ananás obsahuje unikátny enzým zvaný bromelín. Bromelín má aj širšie využitie.
Dokázalo sa, že pomáha rozpúšťať krvné zrazeniny, a preto ho možno využiť pri liečení srdcovocievnych ochorení.
Existujú dôkazy aj o tom, že ananás môže pozitívne ovplyvniť liečbu trombózy a infekcií močových ciest.
Údajne tiež zvyšuje účinnosť antibiotík.
Posledné výskumy naznačujú, že ananás podobne ako sója, je zdrojom prírodných fytoestrogénov, takže by sa mal objavovať v jedálnom lístku žien v období menopauzy.
Čerstvý ananásový šalát by mal byť preto súčasťou jedálneho lístka pri konzumácii ťažkých mäsových jedál.
Tí, ktorí majú problémy s trávením, by mali pred jedlom vypiť dva decilitre ananásovej šťavy, ktorá je schopná do značnej miery nahradiť žalúdočné kyseliny.
Ananás v čokoláde má pomerne vysoký obsah vitamínu C, karoténov a taktiež vysoký obsah enzýmov.
Ďalej ananás v čokoláde obsahuje vápnik, fosfor, sodík, draslík, horčík.
Taktiež vitamín E, malé množstvo medi, zinku, železa a B vitamínov.
Jedna šálka čerstvých kúskov ananásu obsahuje 0.89g bielkovín, 82 kalórií a 2.3g vlákniny.
Minerály: Draslík - 180mg Fosfor - 13mg Horčík - 20mg Mangán - 1.53mg Meď - 0.181mg Selén - 0.2µg Sodík - 2mg Vápnik - 21mg Zinok - 0.2mg Železo - 0.48mg | Vitamíny: Kyselina listová - 30µg Kyselina pantoténová - 0.351mg Niacín - 0.825mg Vitamín A - 96 IU Vitamín B1 (tiamín) - 0.13mg Vitamín B2 (riboflavín) - 0.053mg Vitamín B6 - 0.185mg Vitamín C - 78.9mg Vitamín E - 0.03mg Vitamín K - 1.2µg |
Zloženie:
Pôvod:
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.