Nový produkt
Kuskus je cestovina. Vyrába sa z tvrdej pšenice, presnejšie, z jej krupice.
V kombinácii so zeleninou je kuskus ľahkým pokrmom, ktorý sa hodí aj počas diéty.
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Zakúpením tohto produktu môžete získať až 2 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 2 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,06 €.
Kuskus pšeničný celozrnný
Kuskus je cestovina. Vyrába sa z tvrdej pšenice, presnejšie, z jej krupice.
V kombinácii so zeleninou je kuskus ľahkým pokrmom, ktorý sa hodí aj počas diéty.
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Kuskus pochádza zo severnej Afriky a národy tohto regiónu majú dodnes vo zvyku vyrábať ho ručne.
Ženy krupicu pokropia vodou a v prstoch šúľajú dovtedy, kým sa nezačnú vytvárať maličké guľôčky.
Tie potom hodia do sitka a čo sa nepresype, znova pokropia vodou a šúľajú.
Hotový kuskus poprášia trochou zvyšnej krupice, aby sa guľôčky na seba nelepili.
Varia ich v pare v kuskusiérach, zvyčajne až trikrát po sebe, aby zostali ľahké a mäkké.
Vy dnes dostanete kuskus vyrobený vo fabrikách a predvarený, bez problémov aj v biokvalite.
Stačí, keď ho podľa návodu zalejete vriacou vodou a zakrytý necháte desať minút napučať.
Keď kuskus zalejete, premiešajte ho s trochou oleja lisovaného za studena (repkový, ľanový, orechový).
Ešte chutnejší bude, ak ho zalejete vývarom, no bežným bujónom v kockách sa vyhýbajte, obsahujú veľa glutamátu sodného, ktorý patrí medzi karcinogény.
Hotový kuskus je skvelý s grilovanou, pečenou alebo dusenou zeleninou.
Bezvaječná cestovina z tvrdej pšenice. Alergén: glutén.
Návod na prípravu: varíme 3-5 minút.
Krajina pôvodu Francúzsko
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Špaldové vločky na prípravu výživných raňajok
Zmes kari korenia
Hobľované mandle majú vysoký obsah horčíka...
Ovsené celozrnné vločky obsahujú proteíny,...
Kokosová múka
Všeobecne známe sú účinky ľanového semena pri...
Fazuľka azuki vhodná na klíčenie. Obsahuje...
Jačmenné vločky obsahujú vlákninu, železo,...
Paradajky sú výborným pomocníkom pri...
škorica celá, drievko