Jablká sušené, jablká svetlé, jablká sušené svetlé


Jablká svetlé

Nový produkt

Sušené jablká povzbudzujú peristaltiku (svalové kontrakcie hrubého čreva), pomáhajú telu zbaviť sa jedov a za pomoci kyseliny jablčnej rozkladajú zvyšky tukov v telesných bunkách.

Ak si sušené jablká dáme pred jedlom, pomôžu udržať našu hmotnosť na uzde.

Viac detailov

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 7 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,21 €.


  • 1 kg

Pridať do obľúbených

Viac informácií

Sušené jablká svetlé obsahujú vitamín C, B6, fosfor, draslík a rad antioxidantov, ktoré chránia DNA v ľudských bunkách a znižujú tak riziko vzniku rakoviny, podobne ako množstvo vlákniny.

Quercetín, epikatechín a procyanidín B2 látky chránia mozog pred Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou.
Sušené jablká pomáhajú pri chudnutí a kontrole cholesterolu.

Sušené jablká

  • vďaka obsahu vitamínu C udržujú imunitný systém v kondícii, aby zneškodnil útočiace baktérie a vírusy
    Týka sa to aj voľných radikálov v podobe škodlivých ultrafialových lúčov a toxických látok zo životného prostredia
  • dezinfikujú ústnu dutinu
  • pravidelná konzumácia jabĺk pomáha liečiť pečeňové a žlčníkové ochorenia, reumatizmus, dnu a celkovo rýchlejšie sa zotaviť po chorobe
  • diabetici ocenia schopnosť jabĺk regulovať hladiny cukru v krvi
  • kyseliny v jablku regulujú kyslosť žalúdka
  • majú čistiacu schopnosť, ktorá sa prejaví predovšetkým pri zápche
  • kvercetín obsiahnutý v jablku zabraňuje tvorbe rakovinových buniek
  • pektín v jablkách zase znižuje hladinu cholesterolu a chráni tak žily a tepny pred kôrnatením
  • chránia mozog pred Alzheimerom a Parkinsonom
  • horúca šťava z jabĺk rozpúšťa a reguluje hlieny, je účinná proti horúčke
  • jablkové pyré slúži ako liek pri žalúdočných a črevných kataroch, najmä u malých detí
  • podusené jablká zmiešané s olivovým olejom sa odporúča prikladať na zle sa hojace rany

 

Ďalšie účinné látky obsiahnuté v sušených jablkách sú pektín, celulóza, nenasýtené tuky, kvercetín (prírodné antihistaminikum), rad antioxidantov, fruktóza

Jedno stredne veľké neolúpané jablko obsahuje 0.47g bielkovín, 95 kalórií, 4.4g vlákniny.

Minerály:
Draslík - 195mg
Fosfor - 20 mg
Horčík - 9mg
Mangán - 0.064mg
Meď - 0.049mg
Sodík - 2mg
Vápnik - 11mg
Zinok - 0.07mg
Železo - 0.22mg
   Vitamíny:
Kyselina listová - 5µg
Kyselina pantoténová - 0.111mg
Niacín - 0.166mg
Vitamín A - 98 IU
Vitamín B1 (tiamín) - 0.031mg
Vitamín B2 (riboflavín) - 0.047mg
Vitamín B6 - 0,075 mg
Vitamín C - 8.4mg
Vitamín E - 0.33mg
Vitamín K - 4µg

Najviac výživných látok sa nachádza v jablkovej šupke, preto jablká konzumujte neošúpané.
Krajina pôvodu Poľsko

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jablká svetlé

Jablká svetlé

Sušené jablká povzbudzujú peristaltiku (svalové kontrakcie hrubého čreva), pomáhajú telu zbaviť sa jedov a za pomoci kyseliny jablčnej rozkladajú zvyšky tukov v telesných bunkách.

Ak si sušené jablká dáme pred jedlom, pomôžu udržať našu hmotnosť na uzde.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, objednali tiež: