Viac informácií
Marhule v mliečnej čokoládeChuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.Tradičný spôsob výroby najlahodnejšej čokolády v kombinácii s ideálne zrelým a šetrne spracovaným ovocím prináša jedinečnú chuť a výnimočnú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročných gurmánov.Kontrast chrumkavých marhúľ a lahodnej mliečnej čokolády je dokonalým spojením.Zloženie (vrátane pomocných materiálov)Sušená marhuľa 65% (marhuľa sušená, konzervant: SO2), mliečna čokoláda belgická 35 % (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušené odtučnené mlieko, kakaový prášok, emulgátor: repkový lecitín, aróma vanilková).Môže obsahovať arašidy, sóju a orechy.Obsah kakaovej sušiny najmenej 25 %.Fyzikálno-chemické parametreVlhkosť max.: 8 ,00 %Tuk min. 10,00 %Sacharóza max. 50,00 %Popol max. 2,00 % VÝŽIVOVÉ ÚDAJE : v 100 g ENERGIA: 1527kJ/364kcal TUKY : 12,0 g Z TOHO NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY: 7,3 g SACHARIDY : 56,0 g Z TOHO CUKRY : 44,0 g BIELKOVINY : 3,8 g SOĽ: 0,07 g