Nový produkt
Vďaka vysokému obsahu cukru sú ďatle vhodné proti únave alebo slabosti
Štartujú energetickú premenu vo všetkých telesných bunkách
Sušené ďatle podporujú sústredenie a celkovú sviežosť
Liečivo pôsobia pri črevných ťažkostiach (hnačkách, zápche)
Ďatle majú upokujúci účinok pri suchom a dráždivom kašli, zápale priedušiek
Upokojujú a stimulujú tvorbu spánkového hormónu (melatonínu)
Momentálne vypredané, cez vyhľadávanie vám nájdeme podobný alebo iný produkt
Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný k dátumu:
Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body, pretože už je zlacnený.
Ďatle Medjoul (sušené s kôstkou)
Vďaka vysokému obsahu cukru sú ďatle vhodné proti únave alebo slabosti
Štartujú energetickú premenu vo všetkých telesných bunkách
Sušené ďatle podporujú sústredenie a celkovú sviežosť
Liečivo pôsobia pri črevných ťažkostiach (hnačkách, zápche)
Ďatle majú upokujúci účinok pri suchom a dráždivom kašli, zápale priedušiek
Upokojujú a stimulujú tvorbu spánkového hormónu (melatonínu)
Príjemca :
* Povinné polia
alebo Zrušiť
Neobyčajne sladké, mäkké sušené ovocie, ktoré konzistenciou (a chuťou!) pripomínajú čokoládové cukríky (niečo ako poľské krowki).
Sušené ďatle sú ideálnym zdrojom doplnenia energie, dôležitých minerálov a niektorých vitamínov pri dlhých behoch alebo turistických túrach.
Turci pripravujú z čerstvých ďatlí nápoj, ktorý veľmi prospieva pri kŕčoch v žalúdku.
Čerstvé ďatle sú prostriedok, ktorý utišuje dráždivosť a pomáha pri respiračných ochoreniach.
Nezrelé plody ďatlí sa používajú pri hnačkách.
Sušené ďatle by však nemali byť dominujúcim rýchlym občerstvením.
Sušené ďatle obsahujú až 300 kcal v 100g.
Jedna šálka vykôstkovaných a posekaných ďatlí obsahuje: 3.6g bielkovín, 415 kalórií a 11.8g vlákniny.
Minerály: Draslík - 964mg Fosfor - 91mg Horčík - 63mg Vápnik - 57mg Sodík - 3mg Selén - 4.4µg Mangán - 0.385mg Meď - 0.303mg Zinok - 0.43mg Železo - 1.5mg | Vitamíny: Niacín - 1.873mg Kyselina listová - 28µg Kyselina pantoténová - 0.866mg Vitamín A - 15 IU Vitamín B1 (tiamín) - 0.076mg Vitamín B2 (riboflavín) - 0.097mg Vitamín B6 - 0.243mg Vitamín C - 0.6mg Vitamín E - 0.07mg Vitamín K - 4µg |
Bez konzervačných látok.
Krajina pôvodu: Irán
Chutný recept - Ďatlové gule
Ingrediencie:
- 100 g mandle,
- 80 g maslo,
- 2 ks žĺtok,
- 2 lyžice med,
- 150 g odkôstkované sušené datle,
- na obalenie: sekané mandle
Postup:
Sušené datle nakrájame na drobné kocky. Mandle sparíme, ošúpeme a pomelieme.
Maslo so žĺtkami vymiešame do peny, vmiešame med, mandle a ďatle. Hmotu dobre premiešame.
Tvoríme gule a obaľujeme v sekaných mandliach.
zdroj zelovoc.nazdravie.sk
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Ovsené celozrnné vločky obsahujú proteíny,...
Pôvodne bola pohánka potravina chudobných. Dnes...
Chutne pripravená jasmínová ryža je zdravá a...
Goji obsahuje aj protizápalový činiteľ...
Lieskové orechy majú dobrý vplyv pri fyzickom...
Tekvicové jadierka dodajú telu potrebné...
Americkí vedci dospeli k záveru, že pred...
Pšeno je proso bez šupiek. Malé žlté guličky si...
Jedným z najzdravších čajov na svete je...
Slnečnicové semienka majú vysoký obsah vitamínu...