Katalóg
Načítavanie ...
Prírodná žihľavová šťava 99,8% je účinným liekom na chudokrvnosť a na...
Hydrolyzovaný kolagén v zmesi s horčíkom, kyselinou hyalurónovou a...
Manuka med MGO™ 550+ zaručuje obsah minimálne 550mg/kg metylglyoxalu,...
Manuka med MGO™ 400+ zaručuje obsah minimálne 400mg/kg metylglyoxalu,...
Manuka med MGO™ 250+ zaručuje obsah minimálne 250mg/kg metylglyoxalu,...
Manuka med MGO™ 100+ zaručuje obsah minimálne 100mg/kg metylglyoxalu,...
Je všeobecne známe, že vďaka orechom dokážeme ochutnať plody z mnohých krajín sveta. Orechy sú bohaté na prírodné výživné zložky a energeticky sú veľmi bohatá potravina. Orechy majú rôznorodú chuť, majú nepravidelný tvar, sú veľké aj malé, a každý orech je inej tvrdosti. Orechy by sme mali konzumovať celý život, pretože pre naše telo majú veľa z...
Je všeobecne známe, že vďaka orechom dokážeme ochutnať plody z mnohých krajín sveta. Orechy sú bohaté na prírodné výživné zložky a energeticky sú veľmi bohatá potravina. Orechy majú rôznorodú chuť, majú nepravidelný tvar, sú veľké aj malé, a každý orech je inej tvrdosti. Orechy by sme mali konzumovať celý život, pretože pre naše telo majú veľa zdravotných benefitov.
Podkategórie
Je všeobecne známe, že vďaka orechom dokážeme ochutnať plody z mnohých krajín sveta. Orechy sú bohaté na prírodné výživné zložky a energeticky sú veľmi bohatá potravina. Orechy majú rôznorodú chuť, nepravidelný tvar, sú veľké aj malé, každý orech je inej tvrdosti. Orechy by sme mali konzumovať celý život, pretože pre naše telo majú veľa zdravotných benefitov
Mandle majú okrem skvelej chuti aj priaznivý vplyv na naše zdravie. Obsahujú vitamíny a minerály dôležité pre zdravie organizmu. Mandle majú vysokú energetickú hodnotu, oproti ostatným orechom obsahujú výrazne vyšší podiel bielkovín. Pravidelná konzumácia mandlí posilňuje nervy, pomáha prekonávať stres a únavu.
Marhuľové jadrá sú jednou z najzdravších potravín na svete. Obsahujú veľmi cenný vitamín B17, ktorý sa osvedčil pri boji s rakovinou a pri jej prevencii. Sú sladké aj horké zároveň.
Pistácie sú obľúbenou pochúťkou všetkých generácií. Majú špecifickú sladkastú chuť, svoje uplatnenie nachádzajú ako ingrediencie v oblasti kuchyne a v cukrárstve, ako súčasť sladkých aj slaných dezertov. Keďže pistácie obsahujú veľa vitamínov a prospešných látok, sú známe svojimi blahodarnými účinkami na zdravie človeka.
Chutia ako orechy, vyzerajú ako orechy, majú aj podobné prospešné účinky, ale nie sú to orechy. Viete o akej potravine je reč? Aj keď sú arašidy strukovina, mnohý z nás ich bežne považujeme za orechy. Vďaka obsahu "dobrých" tukov znižujú hladinu cholesterolu a cukru v krvi, posilňujú pamäť aj obranyschopnosť a pomáhajú pri chudnutí.
Arašidy, ale aj arašidové maslo podporujú tvorbu testosterónu, rast svalov a spaľovanie tukov. Arašidy obsahujú veľmi kvalitné bielkoviny, mononenasýtené (olejové) a esenciálne mastné kyseliny, vitamíny B6, B9, vitamín E a horčík. Arašidy vás ochránia pred obezitou, stratou svalovej hmoty, vráskami, aterosklerózou a rakovinou.
Bio brazílske orechy patria k najväčším zdrojom selénu a stopových prvkov dôležitých pre imunitný systém. Okrem toho sa v para orechoch nachádza fosfor, ktorý napomáha rastu kostí a zubov, magnézium vhodné pre výstavbu svalov a nervov. Para orechy obsahujú tiež kyselinu potrebnú pre pokožku a hormonálnu vyváženosť. Rovnako pomáha v boji s rakovinou...
Píniové orechy sú výborné pri liečbe nervových porúch, odporúčajú sa pri strese, depresiách, ale aj duševne pracujúcim a študentom. Píniové orechy sa podieľajú aj pri tvorbe nervového tkaniva, znižovaní krvného cholesterolu a blahodárne vplývajú na artérie.
Brazílsky orech patrí k najväčším zdrojom selénu a stopových prvkov dôležitých pre imunitný systém. Okrem toho sa v para orechoch nachádza fosfor, ktorý napomáha rastu kostí a zubov, magnézium vhodné pre výstavbu svalov a nervov. Para orechy obsahujú ktiež kyselinu potrebnú pre pokožku a hormonálnu vyváženosť. Rovnako pomáha v boji s rakovinou prsníkov...
Kešu orechy sú výborné na reumatické ťažkosti, podporujú správnu funkciu očí a zvláčňujú pokožku. Ako iné orechy obsahujú kešu aj vitamíny B a E, horčík, zinok, železo.
Kešu oriešky zlepšujú kvalitu pokožky, vlasov a nechtov. Prospievajú cievnemu systému, znižujú cholesterol a krvný tlak. Oriešky kešu sú vhodné pri tráviacich problémoch, pomáhajú pri zápche a chudokrvnosti.
Kokos, tým že obsahuje správny tuk, pôsobí na omladzovanie aj proti odvápneniu kostí, osteoporóze, bolestiam kostí a svalov po nadmernom zaťažení. Ak sa vášmu dieťaťu prerezávajú zúbky, kokos dopĺňa minerály, takže sa odporúča pre detských pacientov, aj pri lámaní vlasov a nechtov. Kokosový olej veľmi prospieva našej pokožke.
BIO kokos, tým že obsahuje správny tuk, pôsobí na omladzovanie a proti odvápneniu kostí, osteoporóze, bolestiam kostí a svalov po nadmernom zaťažení. Ak sa vášmu dieťatku prerezávajú zúbky, kokos pomôže doplniť minerály, preto sa odporúča pre detských pacientov, aj pri lámaní vlasov a nechtov. Kokosový olej veľmi prospieva našej pokožke.
Lieskové orechy majú dobrý vplyv pri fyzickom vyčerpaní, pri neurózach upokojujú a zlepšujú pamäť. Povzbudzujú funkciu čriev, vývoj svalstva a posilňujú cievy-priaznivo pôsobia pri srdcových a obehových chorobách. Obsahujú fosfor, horčík, vápnik, draslík, železo, meď. Z vitamínov obsahujú predovšetkým vitamín E a B.
Lieskové orechy majú dobrý vplyv pri fyzickom vyčerpaní, pri neurózach upokojujú a zlepšujú pamäť. Povzbudzujú funkciu čriev, vývoj svalstva a posilňujú cievy-priaznivo pôsobia pri srdcových a obehových chorobách. Obsahujú fosfor, horčík, vápnik, draslík, železo, meď. Z vitamínov obsahujú predovšetkým vitamín E a B.
V makadamových orechoch nájdeme veľké množstvo selénu a veľa zdraviu prospešných nenasýtených mastných kyselín.
Nelúpané mandle majú vysoký obsah horčíka (ten potrebuje aj naša nervová sústava). Mandle pomáhajú zlepšovať činnosť srdca a pôsobia liečebne na srdcové choroby. Bielkovina mandlí je vhodná pre pacientov so zhubnými ochoreniami.
Nelúpané mandle majú vysoký obsah horčíka (ten potrebuje aj naša nervová sústava). Mandle pomáhajú zlepšovať činnosť srdca a pôsobia liečebne na srdcové choroby. Bielkovina mandlí je vhodná pre pacientov so zhubnými ochoreniami.
Lúpané mandle majú vysoký obsah horčíka (ten potrebuje naša nervová sústava, zvyšuje imunitu). Mandle pomáhajú zlepšovať činnosť srdca a pôsobia liečebne na srdcové choroby. Bielkovina mandlí je vhodná pre pacientov so zhubnými ochoreniami.
Hobľované mandle majú vysoký obsah horčíka (potrebuje naša nervová sústava, zvyšuje imunitu). Mandle pomáhajú zlepšovať činnosť srdca a pôsobia liečebne na srdcové choroby. Bielkovina mandlí je vhodná pre pacientov so zhubnými ochoreniami.